Experts4You  
Dé MKB Businesspartner


HUMAN INSIGHTS  

Q3 2021 'De (on)zin van een klankbord voor je bedrijf' 

Q2 2021 'Boegbeeld zijn voor je team' 

Q1 2021 'Goed werkgeverschap'

Q4 2020 'Omgang met klanten''

Q3 2020 'Leiderschapsstijlen'

Q2 2020  'Persoonlijk Perspectief Plan'

Q1 2020 'Medewerker Betrokkenheid''


Businesspartner4You 

Voor Ondernemers/DGA’s die gechallenged willen worden op hun vraagstukken en dilemma's én behoefte hebben aan structuur bij het realiseren van hun doelen. Klik hier voor meer informatie. 


Uitbreiding aanbod 

In de afgelopen jaren heb ik verscheidene (corporate) organisaties succesvol kunnen helpen bij hun zoektocht naar de de  juiste kandidaat voor hun tijdelijke opdracht en/of 'vaste' key-positie. Vanaf 1 augustus 2020 is het aanbod van Experts4You uitgebreid met Interim bemiddeling & Recruitment.    

Expertsessie 'Klantgericht is zó 2012! De stap naar klantbeleving maakt het verschil!

Laat u onder het genot van een voortreffelijke lunch - onderdompelen in de wereld van klantbeleving. Deze expertsessie - powered by Emotions in Business - is bestemd voor iedereen die zijn klantcontacten naar een hoger niveau wil tillen. Klik hier voor meer informatie.   

Expertsessie 'Coachend Leiderschap'

In deze interactieve sessie maak je kennis maken met het Situationeel Leiderschapsmodel en krijg je handvatten aangereikt hoe je dit model in de praktijk kunt toepassen. We vertellen je kort iets over de theorie en daarna gaan we aan de slag met praktische voorbeelden en oefeningen. Je kunt direct het geleerde in de praktijk brengen bij je eigen team. Klik hier voor meer informatie.