Recruitment


Als MKB-ondernemer wil je je focussen op het laten groeien van je bedrijf en het behalen van je doelen. Maar soms stuit je op uitdagingen en vraagstukken waar je niet direct een antwoord op hebt. Dat is waar Experts4You als businesspartner om de hoek komt kijken.


Experts4You biedt de mogelijkheid voor een ‘in-house’ oplossing.Dit houdt in dat er flexibel een recruiter kan worden ingezet op basis van de behoeften en wensen van de ondernemer. Dit geeft jou de vrijheid om je te focussen op de groei van het bedrijf, terwijl de recruitment-taken worden uitgevoerd door een professional.


Het proces van werving tot aan de selectie van kandidaten neemt Experts4you uit handen. Hierbij wordt er specifiek gezocht binnen de doelgroep 'latent beschikbaar'. Dit zijn kandidaten die nog niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar wel openstaan voor nieuwe uitdagingen. Hierdoor worden de kansen op het vinden van de perfecte kandidaat vergroot.


Naast het werven en selecteren van kandidaten kan Experts4You helpen bij strategisch recruitment. Dit houdt in dat er een plan wordt gemaakt, specifiek gericht op het vinden van de juiste kandidaten. Ook kunnen er persoonlijkheidstesten worden afgenomen om ervoor te zorgen dat er een goede match is tussen de kandidaat en jouw bedrijf.


Tot slot biedt Experts4You ook de inzet van interim professionals voor projecten of tijdelijke opdrachten. Dit kan van pas komen wanneer er specifieke expertise nodig is voor een bepaald project of opdracht. Experts4You beschikt over een breed netwerk van interim professionals die kunnen worden ingezet om de doelen van de ondernemer te behalen.


Experts4You is een ervaren businesspartner die er voor jou en jouw bedrijf is. Experts4You heeft de kennis en ervaring in huis om jou te helpen bij het realiseren van jouw (groei)ambities.


Experts4You staat voor een prettige én effectieve samenwerking!